Een notitieboek met een voor- en achterkant van spoornetkaarten van de NS. Daarmee is het A5-spoorblok van VerdraaidGoed met recht een special te noemen. Op de spoornetkaarten is het hele spoornet van Nederland afgebeeld. Deze borden zijn bijzonder omdat het spoornet niet vaak wordt gewijzigd. Het blok bevat lijntjespapier en wit papier verdeeld in vier katernen van 40 vellen om zo makkelijk orde aan te brengen in notities en tekeningen. Aan de zijkant zit een penhouder om schrijfgerei altijd bij de hand te hebben. Een elastiek voorkomt dat het blok openklapt in je tas. Het Het Spoorblok Special is een eenmalige editie en alleen verkrijgbaar in A5 formaat.  Er is keuze uit vier trajecten: Amsterdam Centraal, Arnhem, Utrecht en Den Haag.

Foto boven: Het spoorblok met een kaft van een NS-trajectkaart heeft gelinieerd en blanco velletjes.

Spoorblokken en dienblaadjes

De spoorblokken zijn een idee van het duurzaam ontwerpbureau VerdraaidGoed. Ze geven ook de bekende gele NS-vertrekstaten een tweede leven, als spoorblok of dienblaadje. Van allemaal is er maar één en daarom zijn ze stuk voor stuk uniek. De gele spoorblokken zijn te koop in A6 of A4 met een binnenwerk van blanco papier of met lijntjes. De ‘Dienstblaadjes’ hebben het formaat van een klaptafeltje uit het oude model Sprinter en twee uitsparingen voor een kopje of glas.

Verdraaid-Goed-spoorblokken-dienblaadjes-NS-conceptstore-ShoppingPrince-Hofkwartier-Den-Haag-3-UpcyclingBlogVerdraaid-Goed-spoorblokken-dienblaadjes-NS-conceptstore-ShoppingPrince-Hofkwartier-Den-Haag-UpcyclingBlog2Verdraaid-Goed-spoorblokken-A5-A6-dienblaadjes-NS-conceptstore-ShoppingPrince-Hofkwartier-Den-Haag-UpcyclingBlog

 

 

 

 

>> Foto’s: VerdraaidGoed maakt ook dienblaadjes en spoorblokken van NS-vertrekstaten. Te koop bij conceptstore ShoppingPrince in het Hofkwartier Den Haag.

Duurzame conceptstore

De spoorblokken en dienblaadjes zijn te koop in de duurzame conceptstore ShoppingPrince  in Den Haag en in de webshop. ShoppingPrince verkoopt ook de ‘Haagse shopper’ van Verdraaid Goed. Deze tas is gemaakt van het steigerdoek van het Shell-kantoor in de hofstad. Ook de Haagse tas is te koop in de winkel van ShoppingPrince en in de webshop.

Lees ook: steigerdoek Shell-kantoor wordt Haagse shopper

Deze post verscheen eerder op de blog van conceptstore ShoppingPrince.