Een zwart-wit outfit in ‘Old Hollywood-style’. Daarmee schitterde Emma Watson op de rode loper tijdens het Met Gala 2016. De creatie van Calvin Klein bestaande uit een lange rok met imposante sleep, broek en een off the schouder top, is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. In een interview met CNN zegt Watson, die onder meer bekend werd door haar rol in de Harry Potter-films, dat ze op de rode loper alleen nog maar ecofashion draagt.

Het thema van het jaarlijkse gala was dit  keer ‘Manus x Machina’: mode in de eeuw van technologie. Emma Watson greep dat aan om te laten zien dat een vrouw ook in ecofashion kan stralen op de rode loper.

Emma Watson Met Gala 2016 jurk outfit red carpet gerecyclede flessen LifeStyleBlog Livingyourstyle Marguerite Tachet @B2Bjournalist (3) >> Foto: Calvin Klein maakte voor het Met Gala ook eco-outfits voor Margot Robbie (m) en Luipita Nyong’o (r). Zo had de van ego-zijde gemaakte strapless jurk van Robbie ritsen van gerecycled materiaal.

Deze post is eerder gepubliceerd op het lifestyleblog LivingYourStyle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER