Een kaartje van een concert, een gedroogde bloem, de afdruk van net die ene foto of het menu van dat idyllische restaurant. Wie doet het niet? Tijdens een weekeindje weg of een vakantie herinneringen bewaren. En hoe leuk is het als je ze direct een mooi plekje kan geven en nog wel in een product dat een tweede leven heeft gekregen.

Dat kan met een reisjournaal van Envelopebook die enveloppen opnieuw gebruikt en er bijzondere stationary van maakt. De reisjournaals zijn prachtig ingebonden en hebben ingetogen kleuren als warm rood, donkergroen, diep geel en helder groen. Envelopebook heeft ook kleine notitieboekjes van enveloppen.

Envelopebook conceptstore ShoppingPrince Den Haag recyclen enveloppen upcyclen notitieboekje

De reisverslagen en notitieboekjes zijn upcycling in optima forma. Ook ander papier krijgt na gebruik een tweede leven, zoals Pondje Papier: 500 grams notitieblokken gemaakt van gebruikte reclameposters.

Pondje Papier conceptstore ShoppingPrince Den Haag notitieblok recyclen upcyclen

Een ander voorbeeld zijn de spoorblokken met een kaft van oude NS-vertrekstaten van Verdraaid goed. Dit duurzame ontwerpbureaus bedacht ook de ‘diensblaadjes‘ van vertrekborden van de spoorwegen.

Spoorblok Verdraaid Goed conceptstore ShoppingPrince Den Haag (3)

Deze post is eerder gepubliceerd op de blog van ShoppingPrince. De foto’s van de artikelen zijn in de winkel gefotografeerd.

Alle stationair uit deze post is te koop bij conceptstore ShoppingPrince in het historische Haagse Hofkwartier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER